Fisher Premium 5kW-os Inverteres Oldalfali Split klíma FSAI-PM-181BE2 / FSOAI-PM-181BE2 | Thermoklima BaukerThermoklima Bauker
(0) Kosár
  • Nincsenek termékek a kosárban.

Fisher Premium Inverteres Oldalfali Klíma

Rendeljen Ön is Fisher klímaberendezést otthonába!

Hűtse le magát!

Jön a nyár és vele együtt a hőségriadó. Ön is riadóztassa családját és szerezzenek be egy minőségi klímaberendezést, mely kellemesen hűs környezetet varázsol otthonába!

A Fisher inverteres klímaberendezések hűtő és fűtő funkcióval is rendelkeznek, attól függően, hogy Önnek éppen mire van szüksége. A kiváló minőségű Toshiba kompresszornak köszönhetően a klímaberendezés megbízhatóan működik és hosszú élettartammal rendelkezik.

A Fisher szem előtt tartja a levegő összetételét és ennek megfelelően szűri és tisztítja azt, megszabadítva a káros szennyeződésektől. A különleges bio bevonatú ventilátora és ezüst ion szűrője antibakteriális funkcióval bír, beépített, aktív szénszűrő generátora pedig semlegesíti a kellemetlen szagokat. Nemcsak hűtésben, de fűtésben is megbízhat benne, mert akár a -20 fokkal is megbirkózik.

A Fisher klímaberendezések nemcsak energiahatékonyságban kiemelkedőek a piacon, de áruk is rendkívül kedvező és előnyös garanciával rendelkeznek. Rendeljen Ön is Fisher klímaberendezést otthonába!

Flickr