A Nemzeti Klímavédelmi Hatóság: Új állami szabályokat vezet be.
„Nehezebb lesz klímaszerelőt találni, és klímát vásárolni”
Ugyanis Magyarországon Januártól csak az a vállalkozás végezhet ilyen tevékenységet, aki a klímavédelmi hatóság adatbázisában be van jegyezve.
Klímát pedig csak az vásárolhat, aki rendelkezik szerelői nyilatkozattal. Vállalkozásunk az előírásoknak megfelel, a Nemzeti Klímavédelmi Hatóság adatbázisában Cégünk regisztrálva van. Cégünk a változások ellenére is alkalmas arra, hogy a klímát nálunk vásárolja, és velünk szereltesse fel az Önnek megfelelő készüléket.
A nálunk vásárolt klímát, csak velünk tudja beszereltetni!

Klímaszerelés

Klíma mindenkinek!

Ön is szenved a melegtől a nyári hőségben? Lakásában nem minden helyiséget képes
megfelelően átfűteni a fűtési rendszere? Mit szólna, ha mi mindkét problémára találnánk
Önnek megoldást? Egy szó: klímaberendezés!

Forduljon hozzánk bizalommal, hiszen cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik ezeknek a
berendezéseknek a forgalmazásában, de nemcsak gyártjuk, hanem kérésre be is szereljük,
esetleges meghibásodás esetén szervizszolgáltatást is biztosítunk ügyfeleink részére.
Termékeinkre egyedülálló módon 10 évre szóló garanciát érvényesíthet és természetesen
ehhez teljes körű szerviz is jár.

Készülékeink csakis elismert és minőségi világmárkák termékei közül kerülnek ki, így már
az Ön otthonába is kerülhet egy Panasonic, Samsung, Fujitsu, Daikin, HD, Midea, Gree
vagy Fisher klímaberendezés.

Sokoldalúságuknak köszönhetően termékeink nemcsak hűtenek-fűtenek, de környezet
kímélőek is, hiszen a levegőt is megtisztítják a szennyeződésektől, pollenektől.
Keressen minket bizalommal a megadott elérhetőségeken és vásároljon minőségi
klímaberendezést!

Hogyan válasszunk klíma berendezést?

Amikor arra készülünk, hogy lakásunkba klímát vásároljunk, nagyon sok tényező van, amit szem előtt kell tartanunk, leginkább azt, hogy milyen klímát szeretnénk, és hogy az megoldható-e a választott helyen. Például a split klímáknál figyelembe kell vennünk, hogy a kültéri és a beltéri egységnek lesz-e megfelelő hely, ahova el tudjuk helyezni őket. Ezen kívül figyelnünk kell még a teljesítményt, a méretet, főleg ha helytakarékos megoldást szeretnénk. Ne felejtsük, attól, hogy kisebb, még lehet ugyanolyan jó. A végére a gyártó marad, hiszen azért ez sem utolsó szempont. Persze van, akinek fontosak még a különböző extrák is, de ez már teljes mértékben egyénfüggő.

Klímája karbantartása nagyon fontos feladat, mert ha a légkondicionálója elromlott, az komoly károkkal járhat. Ha hibásan működteti, fennáll a veszélye, hogy a levegőt is szennyezi, ráadásként lehet, hogy a későbbiekben nem lesz elég egy egyszerű javítás, hanem az egész légkondicionálója egy komplett cserére fog szorulni.

Klímával kapcsolatban keressen minket! Bármi is a probléma, mi tudunk segíteni. Ha elromlott a klímája, megjavítjuk, ha pedig újat szeretne vásárolni, segítünk a döntésben és akár be is szereljük!

Napjainkban egyre kedvezőbb áron lehet hozzájutni csendes, energiatakarékos, több év garanciával rendelkező készülékekhez. A klímakészülékek technológiai fejlesztésének köszönhetően, a berendezéseket nem csak hűtésre, hanem hatékony fűtésre is használhatjuk, mely bizonyos esetekben még energiatakarékosabb is lehet a megszokott fűtési technikáknál.

Az általam beszerelt inverteres készülékek 3°C külső hőmérsékletig a földgázzal történő fűtés áránál jóval kedvezőbb árért képesek fűteni. Beépítési ár 2 fm ig 46.000.-Ft + áfa , + konzol 4.600.-Ft + áfa. A további csövezés ára 6000 Ft/fm. 5 fm fölötti csövezés esetén plusz díjat számítunk fel. A klímatelepítés ára 46.000 Ft 2 fm csövezésig, 4,5 kw-os klíma teljesítmény fölött a beszerelés ára 56.000 Ft, + konzol 4.600 Ft, + ÁFA. A további csövezés ára 6.000 Ft/fm. Ezek az árak július végéig érvényesek! 7kw-os vagy nagyobb teljesítmény fölötti beszerelésről kérje ajánlatunkat!

Elvégzett munkánkra 4 év garanciát biztosítunk! (Nem összetévesztendő a klíma karbantartásával)

Miért van szükség klímaszerelésre?

-A megfelelő méretű, és teljesítményű, lehetőleg szakember által kiválasztott készülék, mely hosszú távon optimálisan tud működni.

- A jól megválasztott hely és a megfelelő lejtéssel kialakított faláttörés.

- A megfelelő szerszámmal és hozzáértéssel végzett rutinos munka.

- A kültéri és beltéri egység biztos rögzítése a szigetelések egységes megóvása, stabil elektromos rendszer kiépítése, és a vegytiszta szerelés.

- Precíz átgondolt vonal vezetés. A megfelelő vákuumolás és a hűtőközeg mennyiségének a pontos beállítása.

- Kondenzvíz megfelelő elvezetése, lejtéssel amennyiben lehetséges.

Minden klímabeszerelés esetén ezekre a mozzanatokra feltétlen oda kell figyelni, hogy a készüléke hosszú távon, gazdaságosan, megbízhatóan működjön.

Azért, hogy Ön elégedettséggel, évekig tudja gond nélkül  használni berendezését!

  • Kültéri-beltéri egység felszerelése
  • Födém illetve faláttörések
  • Rézcsőhálózat kiépítése 3 fm-ig. 3 fm után 4000Ft + Áfa / m
  • Rézcsőhálózat szigetelése
  • Vezérlőkábel kiépítése beltéri-kültéri egység között
  • Kondenzvíz hálózat kiépítése
  • Készülék üzembe helyezése, dokumentálása
  • Fali és mobilklímák telepítése, javítása feltöltése, nyomáspróbája. (Fujitsu, Fisher, Midea stb.)
  • Oldalfali, mennyezeti, mobil klímák telepítése, javítása, feltöltése.
  • Általunk értékesített klímák: Midea, Fisher, HD, Samsung, Fujitsu, de kérés esetén más márkákat is be tudunk szerezni

  Fűtés klímával:

  Hűtőgép gyártók hosszú évtizedek óta rájöttek arra, hogy hűtésnél, egy berendezés működése közben több hulladék hő keletkezik. Amely jóval több, mint a bevitt hűtési energia.
  Ez az értél két, illetve három szoros többlet hőenergiát is jelenthet. Felmerült bennük a kérdés, miért ne használhatnánk ezt a hőt légterek, vagy folyadék melegítésére, azaz fűtésre.
  A mai korszerű klímák, vagy hőszivattyúk lakótereket, lakásokat, illetve intézményeket fűtenek, vagy vizet melegítenek hatékonyan a földgáz, és a hagyományos tüzelőberendezéseknél gazdaságosabban.
  A bevitt elektromos energia négy-ötször több leadott hasznos hőjével, ezt úgy kell érteni, hogy 1 kW befektetett elektromos energiából 4-5 kW hasznos, azaz többlet hőt tudunk kinyerni, ezért ezen hőszivattyús fűtési megoldás
  egyre elterjedőbb. A mai készülékek télen már akár -15°C-20°C-os hidegben is képesek hatékonyan fűteni a korábbi társaikkal ellentétben, amelyek ezt az extrém hidegben nem voltak képesek. Ezek a mostani klímák főleg A+/A++-os fűtési jellemzővel rendelkeznek. Itt tapasztalható a korábbi készülékekhez képest E, vagy F energia besorolású gépek erre nem voltak képesek.

  Hasznos tudnivalók az Üzemmódokról:
  - Éjszakai vagy SLEEP, (alvás) üzemmód: Működése csendes, energiatakarékos. Megakadályozza az alulhűtést (hűtésnél) vagy túlmelegítést (fűtésnél) alvás közben.
  - QUATE: Csendes üzemmód.
  - AUTO mód: Az optimális hőfok eléréséhez és hőn tartásához, a beállított értéken tartja az adott helyiséget, hőmérséklettől függően hűt vagy fűt, a készülék maga dönti el.
  - TURBO mód: A tér gyors lehűtéséhez/kifűtéséhez, használatos ez nem tartozik a takarékos üzemmódok közé.
  - AUTO RESTART funkció: Automatikus újraindítás történik áramkimaradás esetén.
  Motorral 5 féle képen állítható be a redő-dőlésszög (fel/le).
  - FAN mód: ventillátor sebességet szabályozó gomb (auto üzemmód esetén). A készülék maga szabályozza a ventilátor sebességet. Márkától függően 3-7 fokozat lehetséges.
  - SWING: A vízszintes légterelő lapát dőlésszögét változtató módon legyező mozgásba hozó funkció.
  - MODE: (function, master control) Üzemmód választó gomb. Itt legtöbb klímánál auto üzem automatikusan hűt-fűt, a beállított hőmérsékleten tartja a helyiséget.
  - Cool: Ez a hűtés funkció.
  - Dry: Ez pára kicsapató üzemmód, itt a felesleges párát eltávolítja a helyiségből. Nedves párás környezetben hasznos lehet akár télen is.
  - Heat: Fűtés üzemmód. Ekkor hőszivattyús üzemmódban működik a legtöbb készülék (fűt).
  - Fan: Ez csak ventilátor funkció, a kültéri egységet nem engedi bekapcsolni. Csak a beltéri egység ventillátora keringeti a levegőt a helyiségben.
  - LED Display, vagy Light: Ez a funkció kikapcsolja a beltéri egység világítását, így alvás közben nem világít, kevésbé zavaró.
  - AIR DIRECTION: Ebben az esetben több fokozatban beállítható a vízszintes légterelő lapát iránya.

Mi is az a multi klíma?

Itt a nyár, hűtsük le magunkat! De mi lesz télen?

Cégünk hatalmas klímaberendezés kínálattal várja Önt is! Szakszerű segítségnyújtással igyekszünk Önnek kiválasztani a megfelelő berendezést!

Azonban jussanak eszünkbe a hűvösebb hónapok is! Erre is van megoldás, termékeink közül válassza a multi klímát!

A multi klímaműködése és előnyei:

 • Egyszerű elv alapján, télen fűt, nyáron hűt! Más néven Hot &ColdKlíma.
 • A multi klímán pontosabban be tudjuk állítani a teljesítmény szabályozást, mint az egyszerű „csak hideget fújó” klímán, tehát energiatakarékosabb.
 • Nagyobb a csövezési távolsága is, tehát könnyebben megoldható a bekötése.
 • Megbízhatóbb maga a rendszer és a több funkció miatt (hideget és meleget is fúj) télen sem hagy minket cserben!
 • Beltéri egységet is csatlakoztathatunk rá.
 • Több helység klimatizálását is megoldja.
 • Esztétikusabb, mint a többi egység.

Nálunk ezt a fajta klímaberendezést is megtalálja!Forduljon hozzánk bizalommal, hogy nyáron le tudjon hűlni, télen pedig fel tudjon melegedni! És ha klímaszerelésre van szüksége Budapesten, hívjon minket!

Az autóklíma karbantartásának fontosságáról: töltesse újra!

Ahogyan minden műszaki rendszer megfelelő működéséről, úgy az autóklímákról is gondoskodnunk kell, mégpedig odafigyeléssel, hatékony, szakszerű segítséggel, rendszeres ellenőrzéssel és karbantartással.

Az autókba épített klímaberendezések évszaktól függetlenül tesznek jó szolgálatot nekünk. Ha hosszú időn keresztül szeretnénk élvezni az autóklíma nyújtotta előnyöket, akkor érdemes odafigyelnünk a berendezésre, és szakszerű ellenőrzéssel, tisztítással, töltéssel meghálálni, hogy megkönnyíti életünket.

Esetleges tömítetlenségek hatására a hűtőközeg a klímarendszerből elillanhat, és a nem megfelelően üzemelő autóklíma több káros anyag kibocsátását és megnövekedett üzemanyag felhasználást okozhat. Az autó légkondicionálójának helyes, hibátlan működése megkíméli egészségünket, pénztárcánkat, és segít komfortérzetünk fenntartásában. A hűtőközeg elvesztése rontja a berendezés hatékonyságát, ezért fontos, hogy bizonyos időközönként pótoljuk ezt a közeget, és autóklíma töltést végeztessünk.

Bízza magát és az autóklíma töltést szakembereinkre, és nem fog csalódni! Nézzen körül weblapunkon, és vegye igénybe szolgáltatásainkat!

 
 

Gázszerelés

  • Új gázvezeték rendszerek kiépítése, készülékek beüzemelése, beépítése, meglévő rendszerek átalakítása; Tervezéssel, műszaki átadással
  • Gázkészülékek garanciális és garancián túli javítását tisztítását és beszabályozását vállaljuk
  • Gáz szivárgás vizsgálat
  • Gáztűzhelyek tisztítása, javítása, felújítása. Kémény bélelés
  • Turbó és kondenzációs kazánokhoz dupla falú hőszigetelt kémények építése
  • Gázkészülékek beszerzése napi lista ár alatt
  • Gázkészülékek téli, fűtési szezonra való felkészítése, tisztítása, ellenőrzése: FERROLI, RADIANT, NECTRA MÁRKASZERVÍZ VAGYUNK!
  • Nagy gyakorlattal és alapos ismeretekkel rendelkezünk az alábbi típusoknál: AEG, ARISTON, BUDERUS, BIASI, BOSCH, CHAFFOTEAUX-MAURI (ELEXIA COMFORT), DEMRAD, BERETTA, FÉG, HERMANN, HŐTHERM (ÉTI),ÓCEÁN, THERMOMAX, IMERGAS, IDROPI, NORDGAS, NECTRA-RADIANT, JUNKERS, IDROPI, VAILLANT, VEZÚV, STIEBEL, QUADRIGA.
  • Az általunk felszerelt új készülékekre teljes körű garanciát vállalunk a jótállási feltételek szerint. Javítások esetén egyedi garanciát vállalunk.

Teljes körű gázszerelés

Aki valamilyen formában gázos megoldást használ, akár fűtésre, akár a konyhában, tisztában van vele, hogy milyen meghibásodások történhetnek, milyen rizikófaktorok állnak fenn, melyekre egy szakszerű gázkészülék javítás jelentheti a megoldást.

Ha csak a gyanúja is felmerül, hogy valami baj van, érdemes tanácsot kérni profi szerelőktől, hiszen ha nem veszünk tudomást róla, egy probléma akár az életünkbe is kerülhet. A gázszivárgás veszélye például minden gázt használó háztartásban fennáll. Ha Ön is gyanakszik rá, haladéktalanul hívjon minket, és mi elvégezzük a gázszivárgás vizsgálatot, adott esetben a gázkészülék javítást!

Persze nem csak a gázszivárgás miatt érdemes hozzánk fordulni. Egy eltömődött, kitisztításra szoruló gáztűzhely is veszélyforrássá válhat, éppúgy, mint egy kihagyó őrláng, vagy egy magától eloltódó konvektor. Gázszerelési munkánk keretében az ilyen típusú problémákat is meg tudjuk oldani.

Persze nem csak vészhelyzetben érdemes hozzánk fordulni. Napi rutinunk része gázkészülékek javítása, szervizelése, valamint beszerzése és új gázvezeték rendszerek kiépítése is. Ha profi, megbízható gázszerelésre van szüksége, keressen minket elérhetőségeinken!

 
 

Központi fűtés szerelés

  • Radiátoros és padlófűtési rendszerek kiépítése, korszerűsítése, felújítása.
  • Rézcsöves és többrétegű műanyagcsöves technológiával.
  • Fűtési padlófűtési rendszerek tisztítása mosása iszaptalanítása vízkőtelenítése, hőcserélők savazása, stabilizáló folyadékkal (thermofríz) feltöltése.
  • Radiátorok, keringető szivattyúk, radiátor szelepek cseréje anyagbeszerzéssel.
  • Központi fűtés rendszer tervezése, légtelenítése, beszabályozása.
  • Teljes rendszer kiépítése esetén 20 év garanciával, 5 évenkénti állapot vizsgálattal, karbantartással.

Tudnivalók a központi fűtés szerelésről

Központi fűtésnek azt a fűtési technikát nevezzük, ami egy időben több helyet képes felfűteni ugyanazon hőenergiával, ugyanazzal a hőhordó anyaggal, amely a leggyakrabban víz, gőz vagy levegő.

Ennek a fűtési technikának számos előnye van, többek között például, hogy minden helyiség ugyanúgy fűthető, tökéletes hő és komfortérzetet biztosít, a hőmérséklet pedig teljes mértékben központilag szabályozható, és nem kell tartanunk sem a szénmonoxid mérgezéstől, sem pedig a tűzveszélytől. Ezt a fűtést alkalmazhatjuk radiátorok segítségével, de bevezethetjük akár a padlófűtést is, ami talán még kényelmesebb, legalábbis ott biztos, ahol nincs szőnyeg, csak a hideg kő vagy járólap, hiszen így a felfázás és a megbetegedések esélye is kisebb.

A központi fűtésen belül is van számos megoldás még, itt jönnek képbe a víz, gőz és levegő hőhordozók, ugyanis ezektől függ, hogy milyen lesz rendszerünk kiépítése.

Bármelyiket is válasszuk, a központi fűtés összetételét és előnyeit tekintve az egyik legjobb választás lehet otthonunk melegen tartására, arról már nem is beszélve, hogy ha cégünkkel építteti ki központi fűtés rendszerét, 20 év garanciát adunk rá, és 5 évenkénti állapotfelmérést és karbantartást kap ajándékba! Megéri minket választani!

Padlófűtési rendszerek karbantartása

A padlófűtési rendszer működési elve több mint kétezer éves múltra tekint vissza, hiszen már a rómaiak is alkalmazták ezt a megoldást a helyiségek fűtésére, azonban napjainkban a rendszer lényeges változásokon ment keresztül a mai korszerű elvárásoknak megfelelően. A padlófűtés a sugárzófűtések kategóriájába tartozik, amely során nagyobb fűtési teljesítmény érhető el gazdaságos és költséghatékony formában.

A hőmérséklet ideális elosztása miatt széles körben alkalmazott fűtési megoldás a padlófűtési rendszer, valamint mivel láthatóan nincs jelen a helyiségekben, így esztétikus és diszkrét mivolta miatt is egyre többen döntenek mellette, azonban a hosszú távú és hibátlan működéshez a megfelelő karbantartó munkálatok szükségesek. A padlófűtési rendszer karbantartása során a rendszer átmosásával, iszaptalanításával, valamint a rendszeres feltöltéssel időtálló befektetéssel gondoskodhatunk otthonunk melegéről.

Cégünk sok éves tapasztalattal és számos elégedett ügyféllel a háta mögött vállalja padlófűtési rendszerek karbantartási munkálatait, hogy otthona gazdaságosan működtethető legyen. Tekintse meg weboldalunk információit, valamint keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

 
 

Kondenzációs kazánok!

Fő tevékenységeink között szerepel a fűtő, illetve hűtő berendezések beszerzése, beszerelése,
valamint javítása, melyek között a kondenzációs kazánokkal kapcsolatos tevékenységek is
helyet kaptak.

A fűtési szezon újra meg újra beköszönt az életünkbe. Olyan éghajlaton élünk, ahol sokszor
már az ősz beköszöntével be kell kapcsolni a fűtőberendezést, ezért jó, ha olyan fűtési
rendszerrel rendelkezünk, amely ellenáll az idő múlásának, kifogástalanul működik és bírja a
terhelést.

Kondenzációs kazánjainkban Ön is nyugodt szívvel megbízhat, hiszen kiváló minőséget
képviselnek és megbízhatóan működnek. Kazánjaink már korszerű LCD kijelzővel és
nemesacél hőcserélővel is kaphatóak.

Hívjon minket, ha úgy érzi, hogy kondenzációs kazánja karbantartásra szorul, de
akkor is forduljon hozzánk bizalommal, ha szeretné, hogy kitisztítsuk, ellenőrizzük
készülékét! Felkészült és tapasztalt szakembereink minden problémára tudnak megoldást és
lelkiismeretesen végzik feladatukat.

Ha hűtő-fűtő berendezéssel kapcsolatos problémája van, kondenzációs kazánról van szó,
keressen minket bizalommal!

Mi is a Kondenzációs technika?

A mai világban egyre nagyobb jelentőséget tulajdonítunk a környezetvédelemnek és a megtakarításnak. A földgáz olyan fosszilis energiahordozó, ami nem csak napjainkban de a jövőben is igen nagy szerepet fog játszani mindennnapi életünkben. A földgáz nagy fűtőértékkel rendelkezik, emisszió szegény módon ég el, és az elkövetkező években továbbra is rendelkezésre fog állni. A legtöbb korszerű fűtési- és melegvízellátó rendszer továbbra is gáztüzelésű technológiával működik. Ezek a rendszerek, különösen az alacsony hőmérsékletű- és kondenzációs technológiákon alapuló megoldások hatékonyan használják ki a metán gázban tárolt fosszilis energiát. A gázüzemű kondenzációs technika segítségével a rendszer csupán minimális veszteségekkel képes feltárni ennek az energiaforrásnak a lehetőségeit. Hiszen nem csak az elégéskor felszabaduló energiát használja ki, hanem a füstgázban lévő vízgőz kondenzációjából is nyer vissza hőt. Ezzel jókora energia-megtakarítás érhető el, valamint ezekben a készülékekben lévő hatékonyságnak köszönhetően a gázüzemű kondenzációs technika különösen környezetbarát.

A  mai fűtéstechnika legkorszerűbb termékei a Kondenzációs kazánok. Alkalmazásukkal 15-35% energiát lehet megtakarítani a hagyományos kazánokhoz viszonyítva éves szinten, ugyanakkor a káros anyag kibocsátásuk, is töredéke a hagyományos gázkazánokkal összehasonlítva.

Működési elv

Égéskor a gázban lévő hidrogén és a levegő oxigénje összekapcsolódik hő és vízgőz keletkezik aminek párolgáshőjét visszanyerjük. Ez a vízgőz hőenergiát tartalmaz, ami a hagyományos fűtőberendezéseknél elvész, mert a vízgőz a kéményen át eltávozik.

A normál gázkészülékeknél 60-65Co-fokú előre menő víz hőmérséklet mellett a hatásfok a 90% körül alakul.

Ezzel szemben a kondenzációs készülékek hatásfok 109% körül alakul mert kihasználják a fel nem használt energiát: már a készülékben kondenzáltatják a vízgőzt és az eközben nyert energiát bevezetik a fűtési körfolyamatba. Mindezt a gázüzemű kondenzációs készülékek energetikailag leghatékonyabban 50Co fok alatt végzik.

Egy normál kazán esetében a füstgáz hőmérséklete 80-120Co fok között alakul,

Addig a kondenzációs technikánál ez az érték jóval alacsonyabb 40-80Co fok tartomány közé esik.

A kazánokban lévő kondenzációban lévő határérték 56Co fok ennél magasabb kazánvíz hőmérséklet fölött már kondenzációs üzemről kevésbé beszélhetünk. Tehát érdemes 56 Co fok alatt tartani a kazánvíz hőmérsékletet, hogy a kondenzációs technikát minél jobb hatásfokkal tudjuk használni. Ügyfeleinknél javasolt és beállított előremenő vízhőmérséklet 45-50Co fok között ideális és gazdaságos.

Egy normál kazán a 100%-os teljesítményhez képest 50%-nál jobban nem tud visszaszabályozni így a beállított vízhőmérséklet után ki-be kapcsolós üzemmódban működik. Itt megint elveszhet egy 10% körüli gázenergia, ha koszos az égőtér szintén 10-15% elveszhet. Ebben az esetben egy rosszul működő kéményes kazánnál a kondenzációs technika már 40-45%-al is jobb lehet.( Ami ugye már jelentősen terheli a pénztárcát.) Addig a legtöbb kondenzációs kazán 20-25 %-ig vissza tudja szabályozni az égőteljesítményét, gyakorlatban ez azt jelenti, hogy egy 24 kW-os kondenzációs kazán 5kW- teljesítményig vissza tudja magát szabályozni ki-be kapcsolgatás nélkül a felfűtött teret vagy tereket egy gázkonvektornak a teljesítményével hőn tartja, ami rendkívül gazdaságos. Pl: egy 140nm –es megfelelően szigetelt családi háznál a gázfogyasztás 0,5 köbméter/óra is lehet tartósan ami 70 forint/ óra gázfogyasztást jelent, ehhez hozzá jön még egy 10forint/óra elektromos áram fogyasztás.

Az elmúlt években partnereink jelentős része választotta ezt a korszerű technológiát, megelégedésükre és biztonságukra is odafigyelve, mivel ez a technológia zárt rendszerű így a füstgáz visszaáramlás lehetősége szinte 0-val egyenlő. Azontúl, hogy megtakarítanak és csendesebb, tisztább üzemre váltanak még a környezetszennyezés mértéke is jelentősen csökken. A tisztább égésből és tisztább üzemből eredően a meghibásodások száma is elenyésző a kéményes gázkészülékekhez képest. Tapasztalatunk az, hogy az első 4-5 évben a meghibásodások aránya rendkívül kicsi.

 

 
 

Hőszivattyúk telepítése, javítása.

Különböző hőszivattyúk javításával, illetve telepítésével is foglalkozunk. Legyen az levegő-víz, víz-víz, levegő-levegő rendszerű.

Igény esetén GEO tarifát is intézünk.

Mi is az a hőszivattyú?

A hőszivattyú nem más, mint egy olyan fűtési rendszer, mely tökéletes alternatíváját nyújtja
az energiatakarékos fűtésnek.

A hőszivattyú a fűtéshez szükséges energiát más területekről veszi el, vagyis a környezet
hőjét használja fel, ez lehet akár a talaj, de a levegő és a víz is. Az ebből előállított hőenergia
aztán alkalmas a lakás felfűtésére, de melegvíz előállítására is, ugyanakkor a modern
rendszerekhez hasonlóan még hűtésre is kiválóan megfelel.

A hőszivattyú számos előnnyel rendelkezik a hagyományos fűtési rendszerekhez képest:
energiatakarékos és gazdaságos megoldást jelent és emellett környezetbarát, hiszen a
megújuló energiaforrásokból táplálkozik. A hőszivattyú fenntartása kiváló megoldás lehet a
kisebb háztartások számára, hiszen jóval olcsóbb, mint a hagyományos lehetőségek.

Cégünk szolgáltatásai között szerepel a hőszivattyú telepítése, így ha hozzáértő
szakemberekre lenne szüksége, hívjon minket bátran! Hőszivattyúk javítását is vállaljuk, ha
bármikor problémája adódna hőszivattyújával, forduljon hozzánk bizalommal!

A hővisszanyerő szellőző rendszer előnyei

Napjainkban a környezet és egészségtudatos életvitel otthonunk kialakítása során is kiemelkedő szerepet játszik, ezért egyre szélesebb körben elterjedtek és népszerűek a szellőztető rendszerek. A szellőztető rendszerek egyik speciális és korszerű típusai a hővisszanyerő szellőző rendszerek, melyek számos szempontból előnyös és gazdaságos megoldást kínálnak a tulajdonosok számára.

Az átlagos, hétköznapi szellőztetők az adott hőmérsékletű levegőt juttatják a lakóterekbe, azonban egy szerkezet segítségével a levegő hőtartalma vissza is nyerhető a hővisszanyerő szellőző rendszer segítségével. A hővisszanyerő szellőző rendszer kiváló megoldást nyújt az energia megtakarításra (fűtéscsökkentés a hűtő-fűtő funkciónak köszönhetően), amely a manapság egyre jobban növekvő közüzemi kiadások mellett óriási előnyt jelent, valamint egészségügyi szempontból (friss, tiszta levegő) is korszerű lehetőség.

A hővisszanyerő szellőző rendszer kiváló egészségmegőrző és gazdaságos megoldás minden otthonban, ezért további tájékoztatásért tekintse meg weboldalunk információit, valamint keressen minket bizalommal elérhetőségeinken és mindenben készséggel állunk rendelkezésére!

Több gyártóval állunk partneri kapcsolatban. Segítünk Önnek a megfelelő hőszivattyú kiválasztásában.

 
 

Nyílászárók, ablakok, ajtók cseréje

Az ablakcsere fontossága

Az elöregedett nyílászárók esetében nem csak esztétikai, energetikai szempontok miatt döntünk a csere mellett, más okok is közrejátszanak. Ha ablakaink nem nyújtanak megfelelő szigetelést, azt nem csupán otthonunk hőmérsékletén érezzük, hanem a számlákon keresztül megterhelik pénztárcánkat is. A legnépszerűbbek manapság a műanyag nyílászárók, melyek jól szigetelnek és egyszerűen tisztíthatóak.

Kerülje el a hő veszteséget! Szakértők becslése szerint egy átlagos otthon 5 – 30% között veszít hőt, mert az ajtók és az ablakok nem zárnak megfelelően. Ezt a gondot könnyen ki lehet küszöbölni megfelelően záró műanyag nyílászárók beszerelésével, melyek nem engedik a hideg és a meleg levegő áramlását.

Akciónk keretein belül ingyenes felméréssel dolgozunk, ha úgy véli rosszak, régiek az ablakai, mi megvizsgáljuk, és tanácsot adunk, hogyan lehetne beépíteni az új, korszerű műanyag ablakot. Ne feledje, az ablakcserével járó kiadás egy egyszeri díj, mely többszörösen meg fog térülni Önnek az évek során! Lehetőség nyílt nálunk redőny, reluxa beépítésére, szúnyogháló, illetve műanyag párkány beépítésére is.

Garancia a beépített nyílászárókra típustól függően 2-5 év, szakszerű használat mellett!

 

A műanyag ablakok előnyei

Cégünk vállalja különböző műanyag ablakok beépítését, felújítását, cseréjét. Ahhoz, hogy megmutassuk, miért ezt a típusú nyílászárót preferáljuk, felsoroljuk a műanyag ablakok különféle előnyeit:

 • Energiatakarékosság: Az alumínium vagy fa ablakprofilok a műanyag ablakkal ellentétben sokkal kisebb szigetelési értékeket érnek el, így a fűtésre fordított energiaköltségek magasabbak, mint az általunk kínált műanyag nyílászárók esetében.
 • Kiváló ár-teljesítmény arány: Míg a fa vagy alumínium ablakok már megvásárlásuk során többe kerülnek, karbantartást igényelnek és rövidebb az élettartamuk is, úgy a műanyag ablakok esetében olcsóbban tudjuk őket megvásárolni, mégis sokkal tovább kitartanak, ráadásul problémamentesen.
 • Környezetbarát megoldás: A műanyag ablakok ökológia-mérlege a legjobb, hiszen 100%-ban újrahasznosítható, ezzel jelentősen kímélik a természeti erőforrásokat.
 • Egyszerűség: Mint azt már említettük, hosszú élettartamuk során szinte alig igényelnek karbantartást. Ezáltal tisztításuk is könnyűvé válik, amivel hatalmas fáradtságot takaríthatunk meg takarítás során.

Ha Ön is szeretné élvezni a műanyag ablakok előnyeit, keressen fel minket elérhetőségeinken és kérjen személyre szabott tájékoztatást!

 
 

Vízszerelés

 

 • Társasházak családi házak és komplett fürdőszobák kiépítése, felújítása, szükséges bontással együtt is, előzetes árkalkuláció alapján.
 • Berendezési tárgyak cseréje, szerelvényezése: Mosdó, kád, zuhanytálca, zuhanykabin, bidé, WC csésze és tartály bekötése, Csapok, csaptelepek cseréje.
 • Társasházak családi házak és komplett fürdőszobák kiépítése, felújítása, szükséges bontással együtt is, előzetes árkalkuláció alapján
 • Berendezési tárgyak cseréje, szerelvényezése: Mosdó, kád, zuhanytálca, zuhanykabin, bidé, WC csésze és tartály bekötése, Csapok, csaptelepek cseréje
 • Dugulás elhárítás
 • Darálós wc-k javítása, felújítása, beszerelése
 • Egyedi műanyag szennyvíz átemelő aknák telepítése kedvező áron
 • Berendezési tárgyak cseréje, szerelvényezése: Mosdó, kád, zuhanytálca, zuhanykabin, bidé, WC csésze és tartály bekötése, csapok, csaptelepek cseréje
 • Igény szerint anyagbeszerzéssel és a helyszínre szállítással
 • Mosógépek, mosogatók, mosogatógépek bekötése
 • Ázások megszüntetése, elöregedett nyomó és lefolyóvezetékek (strangok) cseréje
 • Vízóraszerelés, vízszűrők, víz főelzárók szerelése

[/list_circle]