Klíma!

2005 óta foglalkozunk split klímák telepítésével, javításával és karbantartásával. Ez idő alatt számos márkával megismerkedtünk és megtapasztalhattuk a különböző típusú termékek és márkák előnyeit és hátrányait. Így az Ön igényeinek megfelelő készüléket biztos tudással és tapasztalattal bátran tudjuk ajánlani.

Szeretnénk hatékony segítséget nyújtani vállalkozások és magánszemélyek részére egyaránt. Fő profilunk a készülékek értékesítése, telepítése, karbantartása de természetesen egyedi igényeket is teljesítünk. Egy kézben minden: az árajánlat tervezéstől a beszerzésen át az átadásig, valamint a felszerelés és beüzemelés akár a garancia idő lejárta után is vállaljuk a készülékek javítását! Legyen az klíma, légtechnika vagy hőszívattyús fűtés-hűtés-i megoldások.
Akiknek nem csak az ár a fontos, hanem a megfelelő ár-érték arány, valamint egy megbízható hosszútávú partner kapcsolat. (Lehetőségeink szerint vissza hívjuk ügyfeleinket, emailben válaszolunk kérdéseikre, illetve az esti órákban valamint hétvégén is készséggel állunk rendelkezésükre.) Törekszünk a munkánkat magas szakmai színvonalon végezni, tudásunk legjavát nyújtani a megrendelőink felé.

Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalata, folyamatos képzése és szaktudása segíti a lehető leghatékonyabb és kellemetlenségektől mentes munka elvégzését. Megrendelőink, és ügyfeleink egyedi igényeit tarjuk szem előtt.

Fontos, hogy legyen szó új berendezések telepítéséről vagy a már meglévő berendezések karbantartásáról mi mindig a kellő odafigyeléssel és precizitással állunk az elvégzendő feladatokhoz, projektekhez.

Törekszünk arra, hogy a klimatizáció, széles körben, és mindenki számára elérhető legyen.

Legyen az fűtés klímával, az általunk forgalmazott 5-ös COP és SCOP fűtésre optimalizált split klímák a földgáznál kedvezőbb áron tudnak fűteni. Jellemzően 0 Celsius fokos külső hőmérséklet mellett.(5-ös COP azt jelenti, hogy egy 1 kw befektetett elektromos energiával 5-ös COP esetén 5 kw-i fűtő energiát tudunk az adott fűtendő térbe biztosítani.)
Összehasonlításképpen egy hagyományos gáz konvektor COP-ja 3, egy normál kazáné 3,2 COP és egy kondenzációs gázkazáné 4 COP faktorral rendelkezik.

A mai inverteres klímákkal már -15 Celsius fokos külső hőmérséklet esetén is megfelelő meleget tudnak előállítani, szemben a régi készülékekkel -7 Celsius fokon volt lehetséges.

A mai készülékek nem csak esztétikusak, tartósak, csendesek, de jelentős energia megtakarítással bírnak elődeikhez képest. Hűtésnél akár 50 %-al fűtésnél akár 80 %-al energia takarékosabbak lehetnek.

Fontos tudni való a vásárlás előtt, hogy mindenképp szakember tanácsát kellene kérni, mivel a készüléket az adott helység igényeihez mérten kell kiválasztani.

A megfelelően kiválasztott készülékkel nem csak pénz, hanem energiát is spórolhat.

Több partnercéggel is kapcsolatban állunk, ezáltal biztosítjuk Önnek a legjobb árakat.

Törekszünk az esetlegesen felmerülő hibák gyors javítására, valamint kiemelkedő szempont, hogy az általunk ajánlott klímák megbízhatósága a Megrendelő igényeit teljes mértékben kielégítse.

Az általunk forgalmazott készülékeknél fontosnak tarjuk, hogy ha szükséges, akkor folyamatos alkatrészellátást tudjunk biztosítani, akár több év után is.

Célunk, hogy az eddig megszerzett szakmai tapasztalatunk színvonalát folyamatosan növelve, kifogástalan szolgáltatást nyújtsunk Ügyfeleinknek klíma-, fűtés- és légtechnikai berendezések vásárlása, telepítése, karbantartása és működtetése során.

“Ha elégedett velünk mondja el másnak, ha nem, mondja el nekünk!”

Nálunk a megbízhatóság az első! Keressen fel minket, hogy hűsítő enyhülést, vagy hideg napokon melegséget vigyünk  otthonába! Hiszen a Thermoklíma télen fűt, nyáron hűt!

 
 

Gázkészülék és központi fűtés

Radiátorok, radiátorszelepek csőhálózatok javítása, cseréje. Radiátoros és padlófűtési rendszerek kiépítése, korszerűsítése, felújítása. Központi fűtés rendszer tervezése, légtelenítése, beszabályozása.

Cirkók, vízmelegítők, gázkészülékek, konvektorok, bojlerek, gázkazánok javítása, cseréje, beépítése. Gázszivárgás keresés gázdetektorral.

Gázkészülékek téli, fűtési szezonra való felkészítése, tisztítása, ellenőrzése. Új gázvezeték rendszerek kiépítése, meglévő rendszerek átalakítása műszaki átadással.

Vízóraszerelés, komplett fürdőszoba kiépítése, felújítása, mosdó, kád, zuhanytálca, zuhanykabin, bidé, WC csésze és tartály bekötése, csapok, csaptelepek cseréje. Mosógépek, mosogatók, mosogatógépek bekötése.

Helyszíni felméréssel és személyre szabott árajánlattal állunk rendelkezésére.

Típusok melyekkel foglalkozunk:

AEG, ARISTON, BAXI, BERETTA, BIASI, BOSCH, BUDERUS, CELSIUS, CHAFFOTEAUX-MAURI (ELEXIA COMFORT), DEMRAD, FÉG, FERROLI, HERMANN, HIDROTHERM, HŐTHERM (ÉTI), IDROPI, IMERGAS, JUNKERS, NECTRA-RADIANT, NIMBUS, NORDGAS, MTS, ÓCEÁN, OROSHÁZI, ORSI, RENOVA, SAUINER DUVAL, SEMIA, STAR, STIEBEL, THERMOMAX, QUADRIGA, VAILLANT, VIESMANN, VEZÚV,

 

További oldalak: www.budaimosogepszerelo.hu | www.sztarvill.hu